Cégtörténet

Cégünk 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő vállalkozás.

 • 2017

  Cégünk sikeresen szerepelt az alábbi pályázaton: Kedvezményezett neve: VARGA NYOMDA Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft. Projekt címe: Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a Varga Nyomda Kft-nél Szerződött támogatás összege: 13 978 000 Ft Támogatás mértéke: 100% Projekt tartalmának bemutatása:  A Varga Nyomda Kft. célja, hogy rugalmas foglalkoztatási formákat vezessen be a vállalkozásnál, és az ehhez szükséges munkaszervezési folyamatainkat, illetve a cég működését is ehhez igazítsa. Cél a rugalmasabb munkaszervezéssel a fiatalabb munkaerő céghez történő vonzása, a vevői igények minél szélesebb körű kiszolgálása, és ezáltal a versenyképesség növelése. További célja a vezetésnek, hogy a belső adminisztratív, és üzletmenethez kapcsolódó folyamatait további informatikai eszközökkel támogassa, és így a belső és külső folyamatokat hatékonyabbá tegye. A projekt keretében 17 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra. Az új foglalkoztatási formák bevezetéséhez kapcsolódó szervezetfejlesztési, IT, jogi tanácsadásra is sor kerül. A rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó változások sikeres bevezetését képzések és műhelymunkák, illetve egyéni coaching segíti elő. A hatékony munkavégzés érdekében informatikai eszközök, immateriális javak beszerzése is a fejlesztés részét képezi. Az átszervezési folyamatot munkahelyi mentor támogatja. A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra. Projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.02.27. Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00280
 • 2007

  A tekercs öntapadó címke gyártás bevezetése flexo technológiával és az ehhez kapcsolódó felület nemesítő gépekkel.
 • 1999

  A sikeres fejlődésnek köszönhetően a fejlődő gépparknak szűk lett a belvárosi nyomdaüzem. 1999-ben vásárolta és újította fel a most már Varga Nyomda Kft. néven tovább működő cég a jelenlegi, mintegy két hektár parkosított területen lévő közel 2000 m2 üzem épületét.
 • 1991

  Első nyomdaipari vállalkozásuk a V&V Print Kft. 1991-ben alakult. Varga Zoltán grafikusi végzettsége révén a környékbeli borászati vállalkozások részére címke tervezéssel és annak precíz nyomtatásával alapozta meg a vállalkozás jó hírét.
 • 1980

  A család tagjai már 1980-as évek elejétől magánvállalkozók, reklámgrafikával, szita nyomtatással foglalkoztak.

A speciálisan címke gyártásra szakosodott üzemben a világ legjobb nyomdagép gyártóktól beszerzett gépparkkal,
íves és tekercses formátumban készülnek a minden igényt kielégítő termékek.


Technológia

Ofszet technológia

A hagyományos íves címke nyomtatáshoz és az egyéb, minden igényt kielégítő színes kiadványok gyártásához a világ vezető nyomdagép gyártóitól beszerzett gépparkkal rendelkezünk: Személyi és technológiai hátterünk lehetővé teszi, hogy megrendelőink elképzeléseiket grafikus kollégáink segítségével közösen megvalósítsák, illetve hozott grafikai anyagot saját technológiánkra adaptálva a legjobb minőségben elkészítsük. Lehetőséget biztosítunk a gyártási folyamat személyes ellenőrzésére is. A tervezés és külső anyagok fogadása négy kiváló grafikus segítségével történik PC, illetve Macintosh gépeken.

Flexo technológia

Flexo technológiánknak köszönhetően a ma egyre inkább előtérbe kerülő tekercses címke gyártásban is a legjobb minőséget tudjuk garantálni. Keskenypályás nyomógépen, a különböző felület nemesítő technológiákkal rendelkező nyomógépen, valamint teljes kamerás megfigyelő, ellenőrző rendszerrel felszerelt áttekercselő berendezésen tudunk a legjobb minőségben gyártani, eddigi vevőink teljes megelégedésére. Prepress fejlesztésünknek köszönhetően mára már az ofszet technológiával azonos minőségű nyomatot garantálunk flexo nyomógépünkön is!


Minőségpolitika

Nyomdánk kiemelt figyelmet fordít a minőségi ellenőrzésre és logisztikai fegyelemre. Ennek köszönhetően legnagyobb partnereink éves beszállítói kiértékelésénél a 100% közeli értéket értük el. Ugyanilyen figyelmet fordítunk természetesen kisebb vevőink felé is! Multinacionális cégek beszállítói programjához csatlakozva 2007 év végén bevezettük nyomdánkban a nyomtatási folyamat műszeres ellenőrzését:
 • Papír minőség ellenőrzése, vízfelvétel mérése címke papíroknál
 • Festék nyomat dörzsállóság ellenőrzése íves és tekercses címkéknél
 • Vonalkód nyomtatás minőségének ellenőrzése az üzletláncok beszállítói programjának megfelelően: REA PC-Scan vonalkód ellenőrzővel.

Minőségirányítási tanúsítvány letöltése:DíjainkMinőségpolitikai mérföldköveink

 • 2007

  2007-ben bevezettük az ISO 14001 környezetirányítási rendszert. Auditáló partnerünk a TÜV Rheinland InterCert Kft.
 • 2005

  2005-től áttértünk az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerre.
 • 2003

  Minőségirányítási rendszerünknek és a nyomtatási folyamat ellenőrzésének köszönhetően 2003 évben elnyertük az „ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS MINŐSÉGI DÍJ”-at. Az egri borászat támogatásáért 2003 évben az „Eger Szőlő és Borkultúrájáért emlékérem” kitüntetésben részesült a nyomda ügyvezetője. Számos országos címke szépségverseny győztesei lettünk.
 • 1999

  Cégünk bevezette az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet folyamatosan évente auditált.


Grafikai tervezésHázhozszállítás