Új ötletek? Ne maradjanak a fiókban!

Új ötletek? Ne maradjanak a fiókban!

Varga Nyomda

Nyomdánkban folyamatosan a megújulás, innovációk elkötelezettjei vagyunk, keressük a lehetőségeket, amelyekkel naprakészek lehetünk és még inkább, hogy a legújabb arculati és nyomdatechnológiai megoldásokat kínálhassuk Önöknek.

Gondolkodjunk együtt! A tradíció mellett egy friss arculat lehet a márkafrissülés kulcsa. Számtalan dolog lehet, ami eddig halogatva hevert idő hiányában, nem vágott bele, nem kérdezett utána.
Most van idő, álmodja meg, fogalmazza meg bátran, milyen innovatív külsővel látná szívesen márkáját.

A Varga Nyomdánál fontosnak tartjuk a megrendelő és a nyomda közötti kommunikációt.
Lehetőség nyílik: 

  • grafikai konzultációra, a technológiák megismerésére
  • az alapanyagok specifikációjára
  • a próbanyomat ellenőrzésre,
  • és természetesen személyes jelenlétre a gépindulásnál, színbeállításnál. Az a tapasztalatunk hogy ilyenkor még sokat finomodhat a végső összhatás.

A nemrég beüzemelt digitális nyomdagépünknek köszönhetően a korábbi színvonalat és minőséget megtartva gyorsabb és költséghatékonyabb nyomtatási folyamatra van lehetőség, az eddigi felületnemesítési technológiákkal együtt, akár több kisebb széria esetében is. Illetve olyan technikai megoldások válnak elérhetővé, mint

  • 3D fólia és domborlakk nyomtatás,
  • A boroscímkék területén a legérdekesebb újdonság a  perszonalizáció, ami lehetővé teszi az egyedi azonosítókat, azaz a változó grafikát (grafikai elemek, kódok, sorszámok), melyet egyazon címkesorozaton belül lehet legyártani.

További lehetőség a biztonsági festékek és fluoreszcens festékek használata, a nyomatok UV lakkozása, melynek lényege az esztétikai és védelmi funkció, majd következő lépcsőfokként, a formalakkozás is. Ilyenkor nem teljes felületet lakkozunk, hanem ábrákat és szövegeket emelünk ki. Fényes és matt lakk kombinációjával hangsúlyozhatjuk a grafikát a kétféle lakk eltérő csillogását.

A Varga Nyomdában alkalmazott lézervágási technológia alkalmas bármilyen egyedi forma kivágására, stancolásra, perforálásra, bármilyen alakú címkén. Szinte korlátlan szabadságot ad a címke tervezésben, amelynek bizonyítéka, hogy újabb meg újabb izgalmas megoldások érkeznek nyomdánkba, ennek a technológiának a lehetőségeire szabva.

Keressen bennünket bizalommal, szakembereink segítségével megvalósítjuk, amit Ön elképzelt.

offset_4 offset_3

offset_4 offset_3