Cégtörténet

Cégünk 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő vállalkozás.

 • 2017

  Cégünk sikeresen szerepelt az alábbi pályázaton: Kedvezményezett neve: VARGA NYOMDA Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft. Projekt címe: Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a Varga Nyomda Kft-nél Szerződött támogatás összege: 13 978 000 Ft Támogatás mértéke: 100% Projekt tartalmának bemutatása:  A Varga Nyomda Kft. célja, hogy rugalmas foglalkoztatási formákat vezessen be a vállalkozásnál, és az ehhez szükséges munkaszervezési folyamatainkat, illetve a cég működését is ehhez igazítsa. Cél a rugalmasabb munkaszervezéssel a fiatalabb munkaerő céghez történő vonzása, a vevői igények minél szélesebb körű kiszolgálása, és ezáltal a versenyképesség növelése. További célja a vezetésnek, hogy a belső adminisztratív, és üzletmenethez kapcsolódó folyamatait további informatikai eszközökkel támogassa, és így a belső és külső folyamatokat hatékonyabbá tegye. A projekt keretében 17 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra. Az új foglalkoztatási formák bevezetéséhez kapcsolódó szervezetfejlesztési, IT, jogi tanácsadásra is sor kerül. A rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó változások sikeres bevezetését képzések és műhelymunkák, illetve egyéni coaching segíti elő. A hatékony munkavégzés érdekében informatikai eszközök, immateriális javak beszerzése is a fejlesztés részét képezi. Az átszervezési folyamatot munkahelyi mentor támogatja. A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra. Projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.02.27. Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00280
 • 2007

  A tekercs öntapadó címke gyártás bevezetése flexo technológiával és az ehhez kapcsolódó felület nemesítő gépekkel.
 • 1999

  A sikeres fejlődésnek köszönhetően a fejlődő gépparknak szűk lett a belvárosi nyomdaüzem. 1999-ben vásárolta és újította fel a most már Varga Nyomda Kft. néven tovább működő cég a jelenlegi, mintegy két hektár parkosított területen lévő közel 2000 m2 üzem épületét.
 • 1991

  Első nyomdaipari vállalkozásuk a V&V Print Kft. 1991-ben alakult. Varga Zoltán grafikusi végzettsége révén a környékbeli borászati vállalkozások részére címke tervezéssel és annak precíz nyomtatásával alapozta meg a vállalkozás jó hírét.
 • 1980

  A család tagjai már 1980-as évek elejétől magánvállalkozók, reklámgrafikával, szita nyomtatással foglalkoztak.

A speciálisan címke gyártásra szakosodott üzemben a világ legjobb nyomdagép gyártóktól beszerzett gépparkkal,
íves és tekercses formátumban készülnek a minden igényt kielégítő termékek.


Technológia

Ofszet technológia

A hagyományos íves címke nyomtatáshoz és az egyéb, minden igényt kielégítő színes kiadványok gyártásához a világ vezető nyomdagép gyártóitól beszerzett gépparkkal rendelkezünk: Heidelberg nyomógépek, Polar vágógépek, Stahl hajtogató gép, Heidelberg és Kluge aranyozó gépek, Bush stancoló és csomagoló gépek, stb... Személyi és technológiai hátterünk lehetővé teszi, hogy megrendelőink elképzeléseiket grafikus kollégáink segítségével közösen megvalósítsák, illetve hozott grafikai anyagot saját technológiánkra adaptálva a legjobb minőségben elkészítsük. Lehetőséget biztosítunk a gyártási folyamat személyes ellenőrzésére is. A tervezés és külső anyagok fogadása négy kiváló grafikus segítségével történik PC, illetve Macintosh gépeken.

Flexo technológia

Új technológiánknak köszönhetően a ma egyre inkább előtérbe kerülő tekercses címke gyártásban is a legjobb minőséget tudjuk garantálni. 2007 évben GVOP 1.1.3 pályázat keretében közel 120 milliós beruházást valósítottunk meg. Üzembe helyeztünk egy MarkAndy 8 szín nyomtatásra alkalmas keskenypályás nyomógépet, két db Cartes meleg fólia nyomtatás, domborítás, formastancolásra alkalmas nyomógépet, valamint egy Omega áttekercselő berendezést, teljes kamerás megfigyelő, ellenőrző rendszerrel, eddigi vevőink teljes megelégedésére. Flexo lézer levilágítónk és szoftveres fejlesztésünknek köszönhetően mára már az ofszet technológiával azonos minőségű nyomatot garantálunk flexo nyomógépünkön is!


Minőségpolitika

Nyomdánk kiemelt figyelmet fordít a minőségi ellenőrzésre és logisztikai fegyelemre. Ennek köszönhetően legnagyobb partnereink éves beszállítói kiértékelésénél a 100% közeli értéket értük el. Ugyanilyen figyelmet fordítunk természetesen kisebb vevőink felé is! Multinacionális cégek beszállítói programjához csatlakozva 2007 év végén bevezettük nyomdánkban a nyomtatási folyamat műszeres ellenőrzését:
 • Papír minőség ellenőrzése, vízfelvétel mérése címke papíroknál
 • Festék nyomat dörzsállóság ellenőrzése íves és tekercses címkéknél
 • Vonalkód nyomtatás minőségének ellenőrzése az üzletláncok beszállítói programjának megfelelően: REA PC-Scan vonalkód ellenőrzővel.

Minőségirányítási tanúsítvány letöltése:DíjainkMinőségpolitikai mérföldköveink

 • 2007

  2007-ben bevezettük az ISO 14001 környezetirányítási rendszert. Auditáló partnerünk a TÜV Rheinland InterCert Kft.
 • 2005

  2005-től áttértünk az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerre.
 • 2003

  Minőségirányítási rendszerünknek és a nyomtatási folyamat ellenőrzésének köszönhetően 2003 évben elnyertük az „ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS MINŐSÉGI DÍJ”-at. Az egri borászat támogatásáért 2003 évben az „Eger Szőlő és Borkultúrájáért emlékérem” kitüntetésben részesült a nyomda ügyvezetője. Számos országos címke szépségverseny győztesei lettünk.
 • 1999

  Cégünk bevezette az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet folyamatosan évente auditált.


Grafikai tervezésHázhozszállítás