Hatodik Nyertes Pályázónk a Bóka Birtok

Hatodik Nyertes Pályázónk a Bóka Birtok

Bóka Birtok

Hatodik nyertes pályázónk a Bóka Birtok, melynek vezetőjével, Bóka Andrással egy izgalmas arculat tervezési és kivitelezési projektbe kezdtünk.

Mottójuk: “Izgalmas natúr és természethű borok, természetesen, vegyszermentesen.”

A család az első ültetvényt 1903-ban vásárolta Pálfán. Azóta ugyanazokban a dűlőkben művelik a szőlőt és készítik boraikat. András és testvére Zoltán, 2012-ben örökölték meg és vették át a birtok irányítását. Mindketten folyamatosan nőttek bele a szőlészet és a borászat világába. A kis birtok családi gazdaságként működik, és főként kárpát-medencei fajtákból készítenek autentikus, természethű és natúr borokat. Jelenleg 1 hektár területen gazdálkodnak, de további 4 hektár vár beültetésre. A 2020-as évjáratot hozzák majd első ízben forgalomba.

A címke tervekhez már az alap gondolati koncepció megszületett, miszerint olyan vizuális kreatív anyagot szeretnénk mutatni a borok külsőjében, amely hitelesen tükrözi mindazt az információt, amivel a szőlő és a bor megszületése során kapcsolatba kerül.

Már most rengeteg ötletünk van, és bízunk benne, hamarosan meg is mutathatjuk a nagyközönségnek a közös munka gyümölcsét.

offset_4 offset_3

offset_4 offset_3