UPM Raflatac papír bemutató – Hűtött italokra specializálódva

UPM Raflatac papír bemutató – Hűtött italokra specializálódva

Varga Nyomda

ice_upmMindenki ismeri azokat a címkéket, amelyeken ráncok, gyűrődések, buborékok jelennek meg vagy elszíneződnek a nedvesség hatására. Pedig léteznek olyan megoldások, amelyek garantáltan megtartják a minőséget, hűtő vagy jégvödör használatakor is.

Az UPM Raflatac Ice és Ice Premium címkepapírok úgy lettek kifejlesztve és letesztelve, hogy a legmagasabb színvonalon teljesítsék a prémium minőségű címkék iránti elvárásokat és lehetővé tegyék, hogy a márkák minden helyzetben a legjobb arcukat mutathassák.

Ice

Az Ice termékek ellenállnak a hőmérsékleti ingadozásoknak, nedvesen is megőrzik tapadásukat és jeges környezetben is mentesek maradnak az olyan elváltozásoktól, mint a buborékok és a ráncok.

Ice Premium

Természetes és kézműves – ezek a trendek napról napra egyre népszerűbbek a márkapiacon. Ám ezeknek a címkéknek a tervezésekor a designerek sokszor választás elé kerülnek. Ők ugyanis olyan texturált papírokat keresnek, amelyek vizuálisan és tapintásra is ugyanolyan minőséget képviselnek. A varázs viszont elveszik, amikor ezek a címkék nedvesség hatására és jéggel történő érintkezés hatására beszürkülnek.

Az Ice Premium termékek már egy következő szintet képviselnek a nedvességáteresztésben, ami egy új kategóriát nyit meg a címketechnológiában. Még a jeges-vödörben töltött hosszú órák után is – ezek a címkeanyagok – ugyanazt az anyagot és színt mutatják, mint amikor szárazak.

Folytatás következik.

Forrás: UPM