Tekercses ofszet technológia

Tekercses ofszet technológia

Varga Nyomda

A tekercses ofszet gép az egyik legfontosabb újdonságunk, ami sok szempontból fontos a Varga Nyomda életében.

Ezzel a technológiával az eddigi íves ofszet gyártást (ahol hagyományos, nem öntapadós címkéket gyártottunk, íves ofszet gépeken) ötvöztük a tekercses flexó nyomtatással. Új, kifejezetten nyomdánk igényei szerint konfigurált Miyakoshi gépen ugyanúgy tekercsről történik a nyomtatás, ugyanakkor jóval magasabb minőségben. Ez pedig sokkal színesebb, részletgazdagabb, realisztikusabb nyomatokat eredményez, nem is beszélve a könnyű feldolgozhatóságról és dörzsállóságról, amit az UV festékkel történő nyomtatás tesz lehetővé.

A nyomtatás során lehetőség van fényes és matt UV lakkozásra, valamint arany, ezüst és különböző színes fóliák használatára. Ez utóbbit megkönnyíti a beépített meleg prégelő, amellyel egyszerre tudunk nyomtatni és prégelni, ezzel jelentős gyártási időt megtakarítva.

A gépbe épített nyomat ellenőrző rendszer képes rá, hogy a címke tartalmát és színezetét is átvizsgálja, a megrendelő vagy grafikus által imprimált .pdf anyaggal összehasonlítva, biztosítva ezáltal a folyamatos minőséget a teljes gyártás alatt.

OFFSET MUNKÁINK

offset_4 offset_3

offset_2 offset_1