Második nyertes pályázónk a Bukolyi Marcell Wine Farm – Eger

Második nyertes pályázónk a Bukolyi Marcell Wine Farm – Eger

Varga Nyomda

A 2020-as Fiatal Borász Pályázatunkra eddig megannyi értékes és izgalmas jelentkezés érkezett, sorra szeretnénk bemutatni a nyerteseket.
Másodikként, a Bukolyi Marcell Wine Farm organikus kis családi pincészetet.

Kik Ők? Bukolyi Marcell, Bukolyi Lilla és kisfiuk Berci. Marcell és Lilla 10 éve foglalkoznak borral és régi álmuk egy csodás kisbirtok a Nagy-Eged hegy lábánál, amit 2016 óta lépésről lépésre váltanak valóra. Ma már kizárólag innen, a saját ökológiai szőlőjükből készítik boraikat.
Pincéjüket az ültetvények origójába, a hegy lábához építették, családi léptékű, szerethető környezetbe. Ők az Egri Hegyközség első 100%-ban ökológiai gazdálkodásban dolgozó borászata.

A borkészítésben a dűlőik rendkívüli karakterét törekszenek a boraikon keresztül hűen bemutatni. Kíméletes, tiszta technológiát követnek, adalékanyagok használata nélkül.
Igazi családi borászat Ők, állandó alkalmazott nélkül dolgozzák ültetvényeiket, és maguk készítik boraikat, annak minden fizikai és szellemi munkafolyamatát beleértve.

Nyomdánk és a kis pincészet hamarosan egy közös címke sorozat elkészítésébe kezd a pályázat révén. Bízunk benne, hogy egy izgalmas és sikeres arculat lesz a végeredmény.

offset_4 offset_3

offset_4 offset_3