Fiatal Borász 2020 pályázatunkat lezártuk

Fiatal Borász 2020 pályázatunkat lezártuk

Varga Nyomda

2020 egyik nagy projektje volt nyomdánkban az idei Fiatal borász pályázatunk meghirdetése, melyet sikeresen és új, gyümölcsöző együttműködésekkel zártunk.

A fiatal borászatokat már 2003 -ban is jelentős mértékű támogatásban részesítettük (akkor az egri fiatal borászokat támogattuk). Idén újra eltökélt szándékunk volt, hogy egy pályázat keretein belül segítsük pályakezdésüket, most viszont nem csak a régiónkban hanem országosan is. Ezen folyamatban nagy segítségünkre volt és mellénk állt a kezdeményezésben a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa is, saját fórumaikon hirdetve a lehetőséget, köszönet érte.

Folyamatosan érkeztek be hozzánk a szebbnél szebb pályázati anyagok, öröm volt látni a lelkes, ambiciózus, és az újdonságok felé nyitó fiatal tehetségeket. A közös munkákat már a legtöbb pályázóval elkezdtük, de folyamatos az együttműködés, a tervezés és a közös gondolkodás minden új partnerrel.

Négy sikeres nyertes pályázót már bemutattunk, és hamarosan folytatjuk a sort. Minden pályázónak köszönjük a beküldött változatos anyagokat, a nyerteseknek pedig gratulálunk és bízunk benne, hogy ez nem csupán egyéni, de közös siker is lesz.