Fejlesztések a Varga Nyomdánál, hogy még többet nyújthassunk!

Fejlesztések a Varga Nyomdánál, hogy még többet nyújthassunk!

Varga Nyomda

Az év elején beüzemelt digitális nyomdagépünknek köszönhetően a korábbi színvonalat és minőséget megtartva gyorsabb és még költséghatékonyabb nyomtatási folyamatra lett egyre nagyobb kapacitásunk, a már bejáratott felületnemesítési technológiák mellett, akár több kisebb széria esetében is.

Nyomdánkban folyamatosan a megújulás, innovációk elkötelezettjei vagyunk, keressük a lehetőségeket, amelyekkel naprakészek lehetünk és még inkább, hogy a legújabb arculati és nyomdatechnológiai megoldásokat kínálhassuk Partnereinknek.

Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodás során, újabb technológiai fejlesztést valósítottunk meg, mely keretében beszerzésre került a meglévő digitális címkegyártásunkat elősegítő “sebesség upgrade” csomag, a megrendelők által támasztott egyre nagyobb minőségi és mennyiségi elvárások biztosítása érdekében.

Az új technológiai fejlesztés hatására jelentősen javul a gyártási folyamat hatékonysága, a vállalkozás versenyképessége és a munkahelyek biztonsága, mindemellett újabb technikai megoldások is elérhetővé váltak.

Szeretnénk megköszönni partnereinknek, régi és új megrendelőinknek a bizalmat, és továbbra is bízunk a közös, együttműködő sikerekben.

Keressen bennünket bizalommal, szakembereink segítségével megvalósítjuk, amit Ön elképzelt.

 

offset_4 offset_3