Digitális nyomdagép – Így látjuk most

Digitális nyomdagép – Így látjuk most

Varga Nyomda

December közepén üzemeltük be (beszámolónk itt olvasható) az új digitális gépet a nyomdában. Év elején megtörtént a kollégák oktatása, ami után elkezdődhet az élesben történő gyártás, ugyanakkor még 2-3 hét teszt időszakot ütemeztünk be, amelynek során a gépet és meglévő munkáinkat is próbára tesszük. Február végére várjuk a gép kiegészítő berendezését, ami tulajdonképpen egy utófeldolgozó gép szerepét tölti majd be és a lakkozásban, stancolásban lesz segítségünkre. A tesztelés során, fokozatosan veszünk át munkákat a tekercses flexo gépről.

Az eddigiek alapján azt látjuk, hogy a digitális nyomdagép teljes mértékben beváltja a hozzáfűzött reményeket, sőt az oktatás alatt kiderült, hogy még többet tud, mint amit előzőleg megismertünk róla.

Rengeteg olyan funkcióját ismertük már meg a gépnek, amit eddig nem tudtunk a megrendelőinknek nyújtani. Ez egyrészt a nyomatminőségben, másrészt a változó adatok mint nyomtatási lehetőség (pl. sorszám, egyedi vonalkód, megszemélyesítés, stb.) nyilvánul meg. A grafikusok részéről lesznek apró változtatások a leadott anyagok állományát illetően, ami szintén azt a célt fogja szolgálni, hogy csúcsminőséget tudjunk átadni a vevőknek.

offset_4 offset_3

offset_4 offset_3