A prégfóliázás technológia

A prégfóliázás technológia

Varga Nyomda

Meleg fólia nyomtatással már a ’90-es évek eleje óta foglalkozunk, és ennek a technológiának a sikere azóta is töretlen, már-már alapértelmezett. Szinte enélkül a technológia nélkül, már nincs is címke gyártás.
Rendkívül széles a technológiában rejlő lehetőségek száma. Nagyon finom, egészen aprólékos grafikai elemektől kezdve az egészen nagy “tömör” felületekig terjedhet a fóliázott felület. Meg kell említeni ezzel párhuzamosan a fóliázott felületek kidolgozását is, értjük ezalatt a domborítást és az egészen különleges felület kiképzéseket, a mikrostruktúrák kialakítását is. A fóliagyártók alapanyagai között nagyon széles színkatalógusából van lehetősége a grafikusoknak, tervezőknek, megrendelőinknek választani, a grafikához leginkább megfelelő színt és tónust megtalálni.

A hagyományosnak mondható felületnemesítések közül a melegfólia nyomtatást is fel lehet “dobni” egyszerű és kreatív ötletekkel!
A fólia prégelés + domborítás eljárással kifejezetten látványos és egyedi címkék készíthetők a nyomtatás során. Lehetőség van fényes és matt prégfóliázott, illetve strukturált felületek kialakítására is.

  • színek széles választékával
  • izgalmas felületekkel
  • különleges fóliákkal, például lézer és hologram fóliák széles választékával

Mutatjuk, milyen szép végeredményt ad ez az eljárás a kinyomtatott címkéken és mintákon.

offset_4 offset_3

offset_4 offset_3

offset_4 offset_3

offset_4 offset_3