A Hilltop Borászat címkéi

A Hilltop Borászat címkéi

Varga Nyomda

A Hilltop Neszmély Borászattal nyomdánk munkakapcsolata a borászat megalakulása óta fenn áll, sőt még a Hilltop elődcégével, az Interconsulttal is dolgoztunk már. Így a hosszú évek óta tartó kiváló együttműködés a bizonyítéka cégeink közötti nem csupán munka, de kezdetektől kialakult személyes jó kapcsolatnak is. Együttműködésünk alapja a pontos, határidőre és kiváló minőségben történő gyártás.

Címkéik többségét, a Kősziklás borokéhoz hasonlóan Nagy Zoltán, a Netkids kreatív ügynökség vezetője és csapata tervezik, a címkesorozatok pedig a Varga Nyomda gépsorain készülnek kezdetektől.

” A Hilltoppal mondhatni évtizedekre nyúlik vissza a kapcsolatunk, ők voltak számunkra az első “boros ügyfél”, akiknek borarculatot tervezhettünk.
Kamocsay Ákossal, a Hiltop Nesznély főborászával egy borkóstoló tanfolyamon találkoztam, amelyre egy közös barátunk invitált. Kiváló borokat kóstoltunk és megkapó volt a boros közeg hangulata. Ákossal beszélgetésbe elegyedtünk, mígnem felajánlottam, hogy szívesen terveznénk címkéket boraikra. Igazán kipróbálnám magam ezen a kb. 9*12 cm-es felületen!
Elindult a közös munka, bele kellett tanulnunk a címketervezés és a borok arculatának világába, de Ákos szabad kezet adott nekünk és az évek alatt folyamatosan terveztük, egyre nagyobb rutinnal tételeik designját. Projektről projektre fejlődtünk, és tudtunk egyre jobbak lenni, hiszen a címketervezés esszenciája abban rejlik, egy tenyérnyi felületen kell minden apró részletnek megtalálni a legmegfelelőbb elhelyezkedését.
A produkciós részt évek óta a Varga Nyomdával közösen tervezzük és valósítjuk meg, náluk minden feltétel adott amire szükség lehet a címkegyártás során, mind nyomdatechnológiában, mind a felületkezelési opciók terén.” – Nagy Zoltán, Netkids

offset_4 offset_3

offset_4 offset_3