A címke rendelés menete a Varga Nyomdában

A címke rendelés menete a Varga Nyomdában

cimkerendeles_3_kiemelt

Mi, a Varga Nyomdában ismerjük a címke tervezés és gyártás folyamatok összes lehetőségét és nehézségét egyaránt. Sok éves munkánkkal és évtizedes tapasztalatainkkal segítjük partnereinket abban, hogy a címkézendő tételeik biztosan azt a külsőt kapják a nyomdai folyamatok és felületkezelések által, ami teljes mértékben hozzájuk illik.

Hogy zajlik egy címkesorozat gyártási folyamata? Segítünk átlátni!

Amikor beérkezik nyomdánkba a megkeresés az árajánlat kéréssel, első lépés, hogy megismerjük a kapott grafikát. Az abban szereplő igényekre, illetve partnerünkkel folytatott kommunikáció során, szakembereink összeállítják, milyen felület kezelési és felület nemesítési technológiákat tudunk alkalmazni az adott terven.
Ez minden esetben a partnerünkkel egyeztetve történik, és elkészül az árajánlat.
Amennyiben nyitottak az együtt gondolkodásra is, szívesen látjuk üzletfeleinket a nyomdánkban. Itt a helyszínen a gépek és papíralapok között tudjuk kitalálni közösen a végleges formát, anyagot és a színeket címkéikhez.
Ha már tudjuk az összes paramétert, nyomdakész a végleges grafika, ismerjük a mennyiségeket és a határidőt, az árajánlat elfogadása és visszaigazolása után beütemezzük a megrendelt tételt és a megrendeléstől számított 5-7 munkanapon belül legördülnek az új címkék nyomdagépeinkről.
Gépindulásra is szívesen látjuk megrendelőinket, még ekkor is tudunk pontosítani, akár módosítani, finomítani egy-egy szín tónuson vagy kontraszton, hogy tökéletes legyen a végeredmény.
A gyártási folyamatot követi a csomagolás és kiszállítás, előtte vevőinkkel egyeztetve, milyen módon kapják kézhez címkéiket.
Nyomdánk természetesen esetleges saját hiba esetén garanciát vállal, mottónk a precizitás mellett a rugalmasság és a gyorsaság.
Fontos, hogy megrendelőink biztonságban érezzék magukat nálunk, mert a biztonság megbízhatóságot, minőséget és hosszútávú teljesítményt jelent.

Nálunk folyamatos a megújulás, innovációk elkötelezettjei vagyunk, keressük a lehetőségeket, amelyekkel naprakészek lehetünk és még inkább, hogy a legújabb arculati és nyomdatechnológiai megoldásokat kínálhassuk.

Keressen bennünket bizalommal, szakembereink segítségével megvalósítjuk, amit Ön elképzelt.